Bryce 3D

 
Forums: » Register « |  User CP |  Games |  Calendar |  Members |  FAQs |  Sitemap |  Support | 
User Name:
Password:
Remember me



Go Back   Tutorialized Forums3D GraphicsBryce 3D

Reply
Add This Thread To:
  Del.icio.us   Digg   Google   Spurl   Blink   Furl   Simpy   Y! MyWeb 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
 
Unread Tutorialized Forums Sponsor:
  #1  
Old January 25th, 2013, 12:38 PM
Chappie Chappie is offline
Registered User
Tutorialized Newbie (0 - 499 posts)
 
Join Date: Jan 2013
Posts: 1 Chappie User rank is Just a Lowly Private (1 - 20 Reputation Level) 
Time spent in forums: 13 m 40 sec
Reputation Power: 0
Texture not "sticking" to model

Apologies if this is a silly question. I imported an image to use as a logo on a model which I'd like to animate. I've managed this but when I move the model the texture stays put in relation to "the world". Why isn't my logo "sticking" to my model?
Thanks!

Reply With Quote
Reply

Viewing: Tutorialized Forums3D GraphicsBryce 3D > Texture not "sticking" to model


Developer Shed Advertisers and Affiliates


Thread Tools  Search this Thread 
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes  Rate This Thread 
Rate This Thread:


Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
View Your Warnings | New Posts | Latest News | Latest Threads | Shoutbox
Forum Jump


Forums: » Register « |  User CP |  Games |  Calendar |  Members |  FAQs |  Sitemap |  Support | 
  
 

Powered by: vBulletin Version 3.0.5
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.

© 2003-2014 by Developer Shed. All rights reserved. DS Cluster - Follow our Sitemap