Gimp

 
Forums: » Register « |  User CP |  Games |  Calendar |  Members |  FAQs |  Sitemap |  Support | 
User Name:
Password:
Remember me



Go Back   Tutorialized Forums2D GraphicsGimp

Reply
Add This Thread To:
  Del.icio.us   Digg   Google   Spurl   Blink   Furl   Simpy   Y! MyWeb 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
 
Unread Tutorialized Forums Sponsor:
  #1  
Old July 21st, 2011, 09:02 PM
monicah monicah is offline
Registered User
Tutorialized Newbie (0 - 499 posts)
 
Join Date: Jul 2011
Posts: 1 monicah User rank is Just a Lowly Private (1 - 20 Reputation Level) 
Time spent in forums: 45 m 51 sec
Reputation Power: 0
Layers Help

I figured out how to use the layers option to fade an image into white for a Blackberry theme I'm making. After getting the hang of that, I figured I could try the same thing with a different image. But instead of opening up both images in different colors, both show up as the color of the first image. Both images are png files, the same file format that I used the first set of images for. I have not changed the size nor made anything transparent. What is going on, and how do I fix this?

Reply With Quote
  #2  
Old September 14th, 2011, 02:08 AM
nika5 nika5 is offline
Registered User
Tutorialized Newbie (0 - 499 posts)
 
Join Date: Sep 2011
Posts: 1 nika5 User rank is Just a Lowly Private (1 - 20 Reputation Level) 
Time spent in forums: 2 m 12 sec
Reputation Power: 0
my

good post

Reply With Quote
  #3  
Old December 15th, 2011, 10:04 AM
mikedaviesDMD mikedaviesDMD is offline
Registered User
Tutorialized Newbie (0 - 499 posts)
 
Join Date: Dec 2011
Posts: 2 mikedaviesDMD User rank is Just a Lowly Private (1 - 20 Reputation Level) 
Time spent in forums: 36 m 42 sec
Reputation Power: 0
Possibly Importing on Same Layer

One possibility is that when you are importing the images into your project, they are all coming in on the same layer as the first image and therefor have the same opacity. Make sure you are importing them on a separate layer. If that is not the problem, let me know and I'll brain storm some more.

DaviesMediaDesign
Find us on youtube!

Quote:
Originally Posted by monicah
I figured out how to use the layers option to fade an image into white for a Blackberry theme I'm making. After getting the hang of that, I figured I could try the same thing with a different image. But instead of opening up both images in different colors, both show up as the color of the first image. Both images are png files, the same file format that I used the first set of images for. I have not changed the size nor made anything transparent. What is going on, and how do I fix this?

Reply With Quote
Reply

Viewing: Tutorialized Forums2D GraphicsGimp > Layers Help


Developer Shed Advertisers and Affiliates


Thread Tools  Search this Thread 
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes  Rate This Thread 
Rate This Thread:


Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
View Your Warnings | New Posts | Latest News | Latest Threads | Shoutbox
Forum Jump


Forums: » Register « |  User CP |  Games |  Calendar |  Members |  FAQs |  Sitemap |  Support | 
  
 

Powered by: vBulletin Version 3.0.5
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.

© 2003-2017 by Developer Shed. All rights reserved. DS Cluster - Follow our Sitemap