Gimp

 
Forums: » Register « |  User CP |  Games |  Calendar |  Members |  FAQs |  Sitemap |  Support | 
User Name:
Password:
Remember me



Go Back   Tutorialized Forums2D GraphicsGimp

Reply
Add This Thread To:
  Del.icio.us   Digg   Google   Spurl   Blink   Furl   Simpy   Y! MyWeb 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
 
Unread Tutorialized Forums Sponsor:
  #1  
Old February 5th, 2012, 12:41 PM
Renate Spreitz Renate Spreitz is offline
Registered User
Tutorialized Newbie (0 - 499 posts)
 
Join Date: Feb 2012
Posts: 1 Renate Spreitz User rank is Just a Lowly Private (1 - 20 Reputation Level) 
Time spent in forums: 47 m 35 sec
Reputation Power: 0
Using CANVAS

I did cut off the edge of a picture and tried to add at frame - but after i did it on some pictures a problem occured.
step 1: I electet part of the picture
step 2: fit canvas to selection
step 3: canvas size ( to add space for the frame) - alpha was includet
result: a) worked - cut picture, had a neutral background
b) worked not - it seemed to be cut, but still had the original part of the picture in the background.
I am not aware of changing any setting. What on earth could be wrong?
Thank you for anyone who can help me.
Renate

Reply With Quote
Reply

Viewing: Tutorialized Forums2D GraphicsGimp > Using CANVAS


Developer Shed Advertisers and Affiliates


Thread Tools  Search this Thread 
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes  Rate This Thread 
Rate This Thread:


Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
View Your Warnings | New Posts | Latest News | Latest Threads | Shoutbox
Forum Jump


Forums: » Register « |  User CP |  Games |  Calendar |  Members |  FAQs |  Sitemap |  Support | 
  
 

Powered by: vBulletin Version 3.0.5
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.

© 2003-2017 by Developer Shed. All rights reserved. DS Cluster - Follow our Sitemap