Lightwave 3D

 
Forums: » Register « |  User CP |  Games |  Calendar |  Members |  FAQs |  Sitemap |  Support | 
User Name:
Password:
Remember me



Go Back   Tutorialized Forums3D GraphicsLightwave 3D

Reply
Add This Thread To:
  Del.icio.us   Digg   Google   Spurl   Blink   Furl   Simpy   Y! MyWeb 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
 
Unread Tutorialized Forums Sponsor:
  #1  
Old January 19th, 2009, 04:17 PM
bilan bilan is offline
Registered User
Tutorialized Newbie (0 - 499 posts)
 
Join Date: Jan 2009
Posts: 1 bilan User rank is Just a Lowly Private (1 - 20 Reputation Level) 
Time spent in forums: 4 m 50 sec
Reputation Power: 0
Polygon flashing in Render

I'm somewhat new to Lightwave and am having an issue during rendering. When I render my scene the polygons on my tires' rims flash continuously throughout the animation. I do not see the individual polygons in a frame render, but in the final animation it's very distracting. Does anyone know what could be happening and how I can fix it?

Reply With Quote
Reply

Viewing: Tutorialized Forums3D GraphicsLightwave 3D > Polygon flashing in Render


Developer Shed Advertisers and Affiliates


Thread Tools  Search this Thread 
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes  Rate This Thread 
Rate This Thread:


Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
View Your Warnings | New Posts | Latest News | Latest Threads | Shoutbox
Forum Jump


Forums: » Register « |  User CP |  Games |  Calendar |  Members |  FAQs |  Sitemap |  Support | 
  
 

Powered by: vBulletin Version 3.0.5
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.

© 2003-2017 by Developer Shed. All rights reserved. DS Cluster - Follow our Sitemap