Maya

 
Forums: » Register « |  User CP |  Games |  Calendar |  Members |  FAQs |  Sitemap |  Support | 
User Name:
Password:
Remember me



Go Back   Tutorialized Forums3D GraphicsMaya

Reply
Add This Thread To:
  Del.icio.us   Digg   Google   Spurl   Blink   Furl   Simpy   Y! MyWeb 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
 
Unread Tutorialized Forums Sponsor:
  #1  
Old July 20th, 2009, 08:59 AM
canidu canidu is offline
Registered User
Tutorialized Newbie (0 - 499 posts)
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 2 canidu User rank is Just a Lowly Private (1 - 20 Reputation Level) 
Time spent in forums: 29 m 16 sec
Reputation Power: 0
INPUTS missing in channel box

having a problem when creating objects in the channel box my inputs are missing eg:
SHAPES
pPlaneShape1
INPUTS (this line missing)
polyPlane1 (also missing)

I dont know if I have missed some setting on the mac
without this it makes it a bit hard to change some of the attributes
any advice would be appreciated

Reply With Quote
  #2  
Old December 30th, 2009, 12:59 AM
Nizamuddin Nizamuddin is offline
Registered User
Tutorialized Newbie (0 - 499 posts)
 
Join Date: Dec 2009
Posts: 1 Nizamuddin User rank is Just a Lowly Private (1 - 20 Reputation Level) 
Time spent in forums: 18 m 36 sec
Reputation Power: 0
Quote:
Originally Posted by canidu
having a problem when creating objects in the channel box my inputs are missing eg:
SHAPES
pPlaneShape1
INPUTS (this line missing)
polyPlane1 (also missing)

I dont know if I have missed some setting on the mac
without this it makes it a bit hard to change some of the attributes
any advice would be appreciated
INPUTS missing in channel box
having a problem when creating objects in the channel box my inputs are missing eg:
SHAPES
pPlaneShape1
INPUTS (this line missing)
polyPlane1 (also missing)

I dont know if I have missed some setting on the windows maya2009
without this it makes it a bit hard to change some of the attributes
any advice would be appreciated

Reply With Quote
  #3  
Old December 30th, 2009, 03:32 PM
canidu canidu is offline
Registered User
Tutorialized Newbie (0 - 499 posts)
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 2 canidu User rank is Just a Lowly Private (1 - 20 Reputation Level) 
Time spent in forums: 29 m 16 sec
Reputation Power: 0
Quit Maya
Then you have to find your prefs folder in maya 2009 and delete it
When you restart maya it will start with its default settings
I cant tell you where to find it on windows cause I use a mac for me its
user/library/preferences/autodesk/maya/2009/prefs
If your worried about deleting a folder just move it to eg: desktop so you can always replace it if you need
Hope this helps

Reply With Quote
  #4  
Old December 31st, 2009, 11:55 AM
all3dmodel all3dmodel is offline
Registered User
Tutorialized Newbie (0 - 499 posts)
 
Join Date: Dec 2009
Posts: 3 all3dmodel User rank is Just a Lowly Private (1 - 20 Reputation Level) 
Time spent in forums: 48 m 48 sec
Reputation Power: 0
u have need some video help.
all3dmodel.com/maya Tutorials Index.aspx
check this one great video tutorials

Reply With Quote
Reply

Viewing: Tutorialized Forums3D GraphicsMaya > INPUTS missing in channel box


Developer Shed Advertisers and Affiliates


Thread Tools  Search this Thread 
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes  Rate This Thread 
Rate This Thread:


Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
View Your Warnings | New Posts | Latest News | Latest Threads | Shoutbox
Forum Jump


Forums: » Register « |  User CP |  Games |  Calendar |  Members |  FAQs |  Sitemap |  Support | 
  
 

Powered by: vBulletin Version 3.0.5
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.

© 2003-2014 by Developer Shed. All rights reserved. DS Cluster - Follow our Sitemap