MS FrontPage

 
Forums: » Register « |  User CP |  Games |  Calendar |  Members |  FAQs |  Sitemap |  Support | 
User Name:
Password:
Remember me



Go Back   Tutorialized ForumsWeb Design & DevelopmentMS FrontPage

Reply
Add This Thread To:
  Del.icio.us   Digg   Google   Spurl   Blink   Furl   Simpy   Y! MyWeb 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
 
Unread Tutorialized Forums Sponsor:
  #1  
Old May 31st, 2017, 01:48 PM
philipduerde philipduerde is offline
Registered User
Tutorialized Newbie (0 - 499 posts)
 
Join Date: May 2017
Posts: 0 philipduerde User rank is Just a Lowly Private (1 - 20 Reputation Level) 
Time spent in forums: 7 m
Reputation Power: 0
An easy one for somebody I am sure - folder issue

When I opened a web site (I have more than one) in frontpage down the left hand side of the screen it displayed all the folders in the site and at the bottom other items not in folders, e.g. the index.htm file.

SOMEHOW I have screwed this so that now down the left hand side I see a list of ALL my web sites by folder and when I expand the "correct" folder I do see what is in it, but top and bottom I also see all my other sites.

How the heck do I get it back to as it was!!!

Reply With Quote
  #2  
Old May 31st, 2017, 02:25 PM
philipduerde philipduerde is offline
Registered User
Tutorialized Newbie (0 - 499 posts)
 
Join Date: May 2017
Posts: 0 philipduerde User rank is Just a Lowly Private (1 - 20 Reputation Level) 
Time spent in forums: 7 m
Reputation Power: 0
I managed to fix this myself. Under tools options uncheck open last web site when frontpage starts. But I did not check it, so how that happened and how it fixed it I have no idea. Landing page a bit different but it worked! Phew

Reply With Quote
  #3  
Old May 31st, 2017, 03:23 PM
engine engine is offline
Administrator
Developer Shed Admin.
 
Join Date: Apr 2017
Posts: 14 engine User rank is Just a Lowly Private (1 - 20 Reputation Level) 
Time spent in forums: 4 h 42 m
Reputation Power: 10
Quote:
Originally Posted by philipduerde
I managed to fix this myself. Under tools options uncheck open last web site when frontpage starts. But I did not check it, so how that happened and how it fixed it I have no idea. Landing page a bit different but it worked! Phew


Thanks for the update on that as i'm sure it'll help others.

Glad you got it fixed.

Reply With Quote
Reply

Viewing: Tutorialized ForumsWeb Design & DevelopmentMS FrontPage > An easy one for somebody I am sure - folder issue


Developer Shed Advertisers and Affiliates


Thread Tools  Search this Thread 
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes  Rate This Thread 
Rate This Thread:


Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
View Your Warnings | New Posts | Latest News | Latest Threads | Shoutbox
Forum Jump


Forums: » Register « |  User CP |  Games |  Calendar |  Members |  FAQs |  Sitemap |  Support | 
  
 

Powered by: vBulletin Version 3.0.5
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.

© 2003-2017 by Developer Shed. All rights reserved. DS Cluster - Follow our Sitemap